Friday, April 1, 2011

AUR @ JOHO carboot sales-April

Salam buat semua. Bulan April ni JOHO carboot sales datang lagi.. 3 April di JOHO Concept Store.Memang aku tak pernah miss event ni setiap bulan dari edisi yg pertama lagi. Kalau nak peta lokasi kejadian atau sebarang pertanyaan, sila klik link di atas...

Bulan ni nampaknya AUR menCAKAr tanpa A.R.A.H lagi kerana beliau masih sibuk dengan solo exhibition beliau di NSTP gallery, KL. Belasah je lah..Rakyat tepijalan ini akan terus menCAKAr untuk Rakyat2 Jelata yang lain!!!
Datang la ramai2 bawak keluarga dan kawan2..Macam2 ada!!!

Untuk edisi ni aku AUR nak buat rakaman video LIVE WATERCOLOR PORTRAIT. Dengan ini AUR membuka peluang kepada sesiapa yang nak jadi model pada hari tersebut. Aku nak CAKAr dia cukup2!!...Hanya 2 orang yang terpantas yang mengkompom akan menjadi yang bertuah. Untuk confirm sila hubungi melalui SMS 017-719 3599


Jumpa AUR di sana!!!!

3 comments:

  1. err... xdpt nak jadi model ;p~

    ReplyDelete
  2. Live model saje ye..Online model tak leh ye....kekekeh..sian beliau...

    ReplyDelete
  3. Salam..lama xbertanya kabor sahabat..?

    moga makin maju...Pakwi baru balik bertapa kat Gunung Everest..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...