Friday, September 3, 2010

PASO BUMBONG (pasar bumbong)

Assalamualikum...
Dah tak berapa hari dah lagi event ni...Kalau korang semua ada kat area2 jb pada 4hb ni, meh la dtg PASO BUMBONG...Mcm2 ada...aktiviti jualan bundle, fotografi...En. KUKUBESI pun turun.. AUR?? Biasa la..kisah cakar mencakar akan berulang lagi...Tapi yg aku teruja sgt sebab pada hari tu aku akan beramah mesra ngan tentera2 pencakar baru aku...Aku tgh kumpul2 skuad. Lepas raya ni nak serang bandar JB plak..Layan outdoor sketch...hehehe...

Lokasi kejadian. Jumpa anda di SANAAAAAA!!!!
 http://johobaru.blogspot.com/2010/08/paso-bumbong.html

Apsal excited sangat en.AUR ni?? Haaa, kalau nak tau...Plaza Seni ni la sekolah art aku, byk memori di sini. 
1.Tempahan potret secara profesional aku start kat sini. 
2. Latih tubi WATERCOLOR aku start kat sini..Hari2 kena buat sekurang2nya satu.
3. Aku start buat LIVE potret sketch kat sini. Menggigil kepala lutut!!
4.Watercolor aku yg masuk pameran aku kat Galeri Seni Johor,aku buat kat sini.
5. Perniagaan produk cenderamata aku start kat sini. Masa ni la mulanya company AUR...Art Untuk Rakyat!!!

Apa2 pun JUMPA DI SANA....Kalau nak dtg bleh roger aku kat 017 719 3599...

7 comments:

  1. waaa best nye.. nk g tp jao.huhu

    ReplyDelete
  2. Sayang dok jauh...kalau tidak gerenti sampai...semua seni Pak nidus minat..

    ReplyDelete
  3. Cik Syiqa dan Pak Nidus...Takpe lah...ada rezeki nanti jumpa la kita..Mungkin kat Event lain...Anyway..Thanks 4 ur support!!!

    Mana la tau kot2 terbabas kat tempat Cik Syiqa ke...tempat Pak Nidus ke...

    Kalau dtg JB bleh cari saya..

    ReplyDelete
  4. woit... ngah wat pe 2? hehehe xsabo nk beramah mesre nie... jumpe nanti k....

    ReplyDelete
  5. Sehari je lagi ni...Anazeyy..Ko nak WAWANCARA aku ke?hahaha...Siap2kan senjata ko...Da siap sketch bleh chop dgn aku...Aku ada buat stamping Event!!

    ReplyDelete
  6. Salam dari gerai sebelah. (Pre owned Comic + Gajet Fotografi). Sori tak sempat beramah mesra masing2 sibuk dgn jualan n pelanggan masing2. Jumpa lagi di mana2 kesempatan.

    Maaf zahir Batin.

    ReplyDelete
  7. Salam AUR..lama xbuka intenet...terasa letih plak akhir2 Ramadhan ni...mlm ni merangkak2 jenguk2 sahabat...
    Salam Lebaran AUR...
    Maaf Zahir Batin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...